cv-installatie uit en de aanleg van gasleidingen
Samenspel van techniek en esthetiek

Van cv-installatie tot gasleidingen aanleggen

Problemen met uw riolering door regelmatige verstoppingen? Of wilt u een nieuwe cv-installatie en de gasleidingen laten vervangen? Deze - en nog veel meer - werkzaamheden verricht Hulleman Installatie uit Gelderland. 
 

Hullemans installatiewerkzaamheden

Hulleman Installatie - Cv-installatie

Cv-installatie

Voor een nieuwe installatie, vervanging van uw cv-ketel of uitbreiding van een cv kunt u bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat u een cv-installatie krijgt die past bij uw woning of pand en duurzaam is. Zo zit u er warmpjes bij en bespaart u op de energiekosten.

Hulleman Installatie - Gasleidingen aanleggen

Gasleidingen aanleggen

Het aanleggen van een gasinstallatie is precisiewerk. Er worden exacte berekeningen gemaakt om ervoor te zorgen dat uw installatie goed en veilig functioneert. Afhankelijk van de situatie en locatie wordt er gekozen voor koperen, stalen of kunststof gasleidingen. Ik ben een erkend gastechnicus en zorg ervoor dat alles conform de eisen gerealiseerd wordt.

Hulleman Installatie - Waterleidingen aanleggen

Waterleidingen aanleggen

Ik leg allerlei soorten waterleidingen aan. In sommige gevallen zelfs tot complete installaties. Als het doel van de waterinstallatie bekend is, maak ik een nauwkeurige berekening om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen.

Hulleman Installatie - Riolering aanleggen

Riolering aanleggen

Aanleg van riolering dient zo nauwkeurig mogelijk uitgevoerd te worden. Het project dient in één keer geklaard te worden, zodat u geen onnodige overlast of extra kosten heeft. Ik werk zorgvuldig en zorg ervoor dat u hier zo min mogelijk overlast heeft.  

Hulleman Installatie - Badkamerinstallatie

Badkamerinstallatie

Uw bestaande badkamer vernieuwen, restaureren of misschien een geheel nieuwe badkamer laten maken? Dan heeft u het beste sanitair nodig. Ik heb een ruime keuze aan sanitair voor u.  Bezoek vrijblijvend mijn showroom om mijn assortiment te bekijken. Wilt u het liever zelf doen? Geen probleem. Neem contact met mij op om u te adviseren over het aanleggen van sanitair. Bel 06-23175731.

Hulleman Installatie - Toilet renoveren

Toilet renoveren

Wilt u een nieuw toilet? Of hebt u een oud type toilet dat u wilt vervangen voor een nieuwer model? Ik regel het snel, vakkundig en met oog voor het esthetische aspect. Want ook het toilet mag er mooi en volgens de laatste badkamertrends uitzien.  

Maar ik verricht ook de volgende werkzaamheden:

  • Goten plaatsen
  • Tegelwerk
  • Lood en zinkwerk (en oude ambachtelijke reparaties)
  • Ontstoppen van riolering met een hogedruk-afvoermachine
  • Rioolontstoppen met behulp van camera-inspectie
  • Keuken en badkamer aansluiten
  • Dakbedekking (roofing of EPDM) aanleggen

Meer informatie over bovenstaande werkzaamheden?